fcb.portal.reset.password

Freixa, Cardoner, Monje i Vidal-Abarca, a la roda de premsa / FOTO: GERMÁN PARGA-FCB

El Club ha explicat aquest dimecres la solució que permetrà als nens menors de 8 anys seguir entrant gratuïtament els dies de partit al Camp Nou. És una solució que afecta els nens que són socis o que tenen pares o avis socis, per als quals caldrà fer una sol·licitud prèvia abans de cada partit perquè hi puguin accedir.

Hi ha un total de set compromisos, com el del Madrid, l’Atlètic o les eliminatòries de Champions, que són considerats “excepcionals” i pels quals no es podran sol·licitar entrades per als més petits. Per a la resta, la disponibilitat d’entrades variarà segons l’hora del partit i de les entrades que no hagin estat venudes o bé que s’hagin alliberat a través del seient lliure fins a intentar atendre totes les peticions.

Seguretat, legalitat i tradició

Com ha reconegut el vicepresident Jordi Cardoner, es tracta d’una solució “complexa” que té com a objectiu “retornar la il·lusió als nens”, que amb aquesta nova normativa podran seguir gaudint dels seus ídols al Camp Nou.

Aquesta solució també pretén “compatibilitzar la protecció, la legalitat i la tradició del Club”, segons paraules del propi Jordi Cardoner, que ha comparegut en roda de premsa acompanyat per Susana Monje, tresorera, Toni Freixa, secretari i portaveu de la Junta Directiva i Josep Ramon Vidal-Abarca, directiu responsable de Seguretat.

La proposta tindrà un impacte d’entre 1 i 1,5 milions d’euros

La solució tindrà “un impacte econòmic negatiu” per al Club, tal com ha reconegut la tresorera Susana Monje. “Vam marcar-nos tres objectius: que fos una solució eficient des del punt de vista operatiu, que fos aplicable a curt termini i que tingués la menor repercussió possible dins de l’economia del Club”, ha declarat. “Estem satisfets perquè complim els tres objectius”, ha assegurat, tot i que ha advertit que hi haurà una repercussió econòmica negativa, no pressupostada, que està xifrada entre el milió i el milió i mig d’euros. En aquest sentit, Cardoner ha insistit que s’ha prioritat el desig de trobar una solució social per damunt de l’impacte econòmic que això suposa per al Club.

Fidelització dels socis sense abonament

“Fins ara les persones no sòcies que compraven dues entrades tenien el dret de duu nens. Ara ja no. D’aquesta manera, alliberem espai i afavorim els socis sense abonament, sempre sota el principi de l’aforament total”, ha explicat Cardoner, que creu que això permetrà, de retruc, fidelitzar els socis no abonats. El vicepresident també ha recalcat la importància de “poder identificar el número de gent que entra al Camp Nou” i ha recordat que els nens que entrin de forma gratuïta seguiran podent seure com fins ara.

A hores d’ara, el Club té un total de 22.107 socis menors de 8 anys i uns 2.000 abonats en aquesta franja d’edat.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();