fcb.portal.reset.password

El Camp Nou, en l'inici de les obres. FOTO: FCB

Aquest dijous 29 d’agost han començat els treballs per instal·lar el sistema de calefacció a la gespa del Camp Nou, que també serà canviada per una de nova provinent de Bordeus com és habitual cada temporada. L’empresa SIS, juntament amb VB Group i el FC Barcelona, durà a terme aquest canvi de gespa i la instal·lació del sistema hidràulic que estarà composat per dues calderes i un total de 35 quilòmetres de tubs distribuïts pel terreny de joc de l’Estadi.

Aquesta instal·lació permetrà que la gespa del Camp Nou se situï en una temperatura d’entre 6 i 13 graus, que assegura el creixement i el correcte manteniment de la gespa. Els treballs per instal·lar el nou sistema de calefacció s’allargaran fins al 4 de setembre, mentre que la gespa serà col·locada els dies 7 i 8 de setembre.

Cal destacar que el sistema de calefacció de què disposarà el Camp Nou ja el tenen 14 dels 18 equips de la Lliga holandesa, entre ells l’Ajax d’Amsterdam o el PSV Eindhoven. També disposen d'aquest sistema Shakhtar Donetsk, el Copenhagen i el Schalke, entre d’altres equips de primer nivell.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();