fcb.portal.reset.password
El Camp Nou, en la victòria contra el Granada.

El Camp Nou, en la victòria contra el Granada / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El FC Barcelona posarà en marxa aquest cap de setmana una nova manera de rebre els seus socis i aficionats estrangers al Camp Nou. Coincidint amb el partit de Lliga contra el Màlaga, aquest diumenge sonarà per la megafonia de l’Estadi un missatge en anglès donant la benvinguda als assistents.

Visitors from all over the world, welcome to Camp Nou, FC Barcelona’s legendary and magical home. We are delighted to have you here and we hope you enjoy the game. Thank you very much for coming and we hope to see you back again very soon” (“Visitants d’arreu del món, benvinguts al Camp Nou, la casa llegendària i màgica del FC Barcelona. Estem encantats de tenir-vos aquí i esperem que gaudiu del partit. Moltes gràcies per venir i esperem tornar-vos a veure molt aviat”), serà el nou missatge que es difondrà a partir d’ara en els partits de Lliga i de Copa del Rei que es disputin a l’Estadi, coincidint amb el final de l’escalfament dels equips.

Aquesta incorporació suposa un pas més en l’atenció als visitants del Camp Nou, els quals a partir d’ara seran rebuts amb una càlida benvinguda agraint-los la seva presència i desitjant-los una bona jornada. Una iniciativa, aquesta, que s’afegeix a la ja tradicional benvinguda que Manel Vich brinda als espectadors abans de cada partit.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();