fcb.portal.reset.password

L'afició, en un partit al Camp Nou. FOTO: Arxiu FCB

El partit entre el Barça i la Reial Societat serà el darrer partit a l'Estadi al qual es podrà accedir amb l’abonament de la temporada passada. Contra el Valladolid, el 5 d’octubre, només es podrà entrar amb l’abonament 2013/14.

Els socis i sòcies del FC Barcelona que tinguin abonament al Camp Nou i que s’apropin dimarts, 24 de setembre, al Camp Nou per veure el Barça-Reial Societat encara ho podran fer amb el passi de la temporada passada. Però cal recordar que aquest és el darrer partit a l’Estadi al qual es podrà accedir amb l’abonament de l’any passat. Aquesta mesura també afecta les places d’aparcament del Camp Nou.

Per tant, a partir del pròxim partit a casa, és a dir, el de Lliga del dia 5 d’octubre davant el Real Valladolid, els socis només podran accedir al Camp Nou amb el nou abonament, el de la temporada 2013/14.

Recollida

Des del mes de juliol els socis amb abonament per a aquesta temporada ja el tenen a disposició a l’entitat bancària en què tenen domiciliat el pagament, previ cobrament de la totalitat del preu de l’abonament. En el cas de no tenir l’abonament 2013/14 ni tampoc la targeta d’aparcament d’aquesta temporada, cal consultar el banc on normalment es reben o bé contactar amb l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB).

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();