fcb.portal.reset.password
El president Sandro Rosell amb la vídua de l'escriptor, Montserrat Sans, i el president de l’Associació d’Amics de Miquel Martí i Pol, Ramon Besora

El president Sandro Rosell amb la vídua de l'escriptor, Montserrat Sans, i el president de l’Associació d’Amics de Miquel Martí i Pol, Ramon Besora / FOTO: MARTA BECERRA - FCB

El FC Barcelona ha volgut recordar la figura del poeta i escriptor català Miquel Martí i Pol, ara que es compleixen deu anys de la seva mort. El Club ha convidat a la Llotja del Camp Nou la vídua de l’escriptor, Montserrat Sans, i el president de l’Associació d’Amics de Miquel Martí i Pol, Ramon Besora.

En els prolegòmens del partit contra el Granada, el president Sandro Rosell, acompanyat de membres de la junta directiva, ha rebut els familiars de Martí i Pol i els ha lliurat una litografia sobre el Barça i la ciutat de Barcelona.

Montserrat Sans s’ha mostrat molt agraïda pel record del Club: “En Miquel era un gran aficionat del Barça. Havia format part del patronat de la Fundació. Sempre seguia i mirava el Barça. L’encantava”. I ha afegit: “Amb aquests jugadors segur que també estaria enamorat d’aquest equip d’ara”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();