fcb.portal.reset.password
Arroyo i Cardoner, durant la roda de premsa

Arroyo i Cardoner, durant la roda de premsa. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Manel Arroyo i Jordi Cardoner han comparegut aquest dilluns en roda de premsa per explicar els acords que ha adoptat la Junta Directiva després de la seva reunió. El vicepresident cinquè ha explicat, respecte a la sanció de la FIFA, que prohibeix al Barça fer contractacions en dues finestres (estiu i hivern 2014), que el Club anirà de la mà de la Federació: “Estem treballant un recurs d’apel·lació i demanarem la suspensió cautelar de la sanció”, ha deixat clar Arroyo.

“Suport total a Zubizarreta”

Pel que fa al director de futbol, Andoni Zubizarreta, Manel Arroyo ha explicat que compta “amb el suport total i absolut de la Junta Directiva”. I és que Arroyo ha comentat que “té molta feina per endavant" i es volen centrar "només en l’aspecte esportiu". El vicepresident cinquè ha afegit que “òbviament tot és millorable” i que no els ha agradat "el que ha passat aquests dies". Respecte als possibles fitxatges, Arroyo ha dit: “Volem tenir un estiu normal. Estem convençuts que podrem fitxar. És una sanció de màxims i els serveis jurídics treballen perquè puguem fitxar”.

Respecte a l’actuació del Club, Arroyo ha dit que entraran "al detall amb els formats del futbol base per millorar el procediment" i ha admès que el Barça ha fet i fa autocrítica: “Fem autocrítica permanentment. Si en alguns dels formats podem estar al límit d’incomplir la norma, ho revisarem. Hi ha una investigació interna”.

En les pròximes setmanes, Comissió de Treball

Pel que fa al mandat que els socis han encomanat al Club, el Nou Espai Barça, Arroyo ha dit que “és una comanda molt important dels socis, d’alta responsabilitat, i es tracta de fer una feina acurada i al detall". "És el projecte més important de la història del Club”, ha afegit. A més, ha explicat que properament es crearà una Comissió de Treball: “En les pròximes setmanes o mesos anunciarem una Comissió de Treball”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();