El balanç de Sandro Rosell en 14 frases

El balanç de Sandro Rosell en 14 frases

El president del FC Barcelona ha fet balanç dels darrers mesos i ha fet referència als diferents fronts informatius que s’han obert aquests dies
  1. “Estem molt satisfets pel fet de mantenir el nostre lideratge. Mantenir-se en el lideratge és més difícil que arribar-hi”.

  2. “El Ministeri de l’Interior i la Guàrdia Civil han desvinculat totalment i explícitament l’entorn de Leo Messi de qualsevol investigació judicial oberta. Tot i així, l’atac a l’entorn del jugador no s’atura”.

  3. “L’Audiència Nacional ens ha sol·licitat ja la informació sobre el fitxatge de Neymar. Estarem encantats d’aportar tota la documentació que se’ns demani”.

  4. “Referent a les informacions que arriben de la Comissió Europea, he de dir que el Barça compleix la legislació espanyola, segons la qual una entitat no cal que es converteixi en Societat Anònima Esportiva si està sanejada. El FC Barcelona no ha rebut ajudes de cap tipus per part de cap organisme oficial”.

  5. “Els fets són els que són. Tot això està passant després del lideratge del FC Barcelona durant els darrers anys. És evident que aquesta casuística et fa pensar i vull creure que aquesta suma de fets són fruit de la casualitat i que no hi ha cap persecució organitzada”.

  6. “Els nostres objectius són continuar en la mateixa línia de transparència, mantenir el creixement i mantenir el lideratge”.

  7. “El dia 20 de gener en Junta Directiva Extraordinària prendrem la decisió més important de la història del Club per als propers 50 anys. La Junta Directiva haurà de decidir sobre el futur de l’Estadi i la decisió s’ha de prendre amb seny i sostenibilitat. Posteriorment, els socis donaran la seva opinió, que serà sobirana. Així vam dir que faríem front a aquest tema tan decisiu i així ho farem”.

  8. Crec que s’ha de fer un Estadi nou, sigui aquí, aprofitant l’estructura actual, o sigui a la Diagonal. Hem de ser competitius en els propers 30 anys amb la resta de clubs mundials i cal tenir un estadi que pugui generar més ingressos. Ja hi ha molts estadis amb més projecció internacional que el nostre. S’ha d’invertir per poder seguir creixent i no quedar-nos endarrerits. Amb una mica de xapa i pintura no n’hi ha prou”.

  9. “Puc anunciar que la renovació d’Andrés Iniesta està confirmada. Apunta en la direcció que hem de seguir reforçant el primer equip per continuar amb aquest lideratge al qual ens va portar el Barça de Guardiola, que va continuar amb Tito Vilanova i que ara està consolidant el Tata Martino”.

  10. Martino ja ho ha desmentit (que vulgui marxar el 2014). Sembla que sempre hagis de demostrar la innocència i desmentir notícies que apareixen en determinats mitjans, en aquest cas a l’Argentina”.

  11. “Em preocupa si fos veritat però no em consta que ho hagi dit. Puyol és un dels millors capitans de la història, almenys per a la meva generació, i que algun dia vulgui marxar em preocupa. És un referent i aporta molt a l’equip, tant si juga com si no”.

  12. No hem parlat amb Messi però la porta del nostre despatx està oberta de bat a bat. No tinc cap dubte que Messi ha de ser el jugador més ben pagat del món perquè és el millor futbolista del planeta”.

  13. (Sobre la consulta del 9 de novembre de 2014) “El meu vot el tinc clar però el Barça no es definirà perquè no és un individu. En unes eleccions el Barça no votaria, no té opinió. El formen un conjunt de persones amb diferents opinions”.

  14. “El meu desig per al 2014 és que tots els barcelonistes anteposem els interessos del Club per davant dels interessos personals. Ens hi juguem molt".
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut