fcb.portal.reset.password

Jordi Cardoner / FOTO: ARXIU FCB

Toni Freixa, secretari i portaveu de la Junta Directiva del Barça, ho va avançar el passat dimarts 2 de juliol, quan va assegurar que estaven pendents d’ultimar alguns detalls per poder mostrar el text definitiu de la proposta de reforma dels Estatuts del FC Barcelona. Finalment, el dia escollit per a la presentació pública és aquest proper dimecres 10 de juliol a les 12 hores. L’Auditori 1899 acollirà una roda de premsa en la que hi assistiran els vicepresidents Jordi Cardoner i Javier Faus i el president de la Comissió de Reforma dels Estatuts, Joan M. Trayter, qui el passat dilluns ja va intervenir a la reunió ordinària de la Junta.

En directe per Barça TV i per ‘streaming’

La presentació de la proposta de reforma dels Estatuts del FC Barcelona es podrà seguir en directe per Barça TV i per ‘streaming’ a través del lloc web oficial www.fcbarcelona.cat i el canal YouTube (www.youtube.com/fcbarcelona), a partir de les 12 del matí d’aquest dimecres dia 10.

Com ja va apuntar el mateix Freixa, l’aprovació definitiva d’aquesta proposta de reforma estarà en mans dels socis compromissaris que assisteixin a l’Assemblea General que se celebrarà la segona quinzena de setembre. Prèviament, per aquells socis que ho desitgin, es faran sessions informatives.

Tornar a dalt