Damon Hill i Johnny Herbert visiten el Museu del Barça

Damon Hill i Johnny Herbert visiten el Museu del Barça

Els dos expilots de Fórmula 1 han quedat fascinats quan han trepitjat la gespa del Camp Nou i han destacat que Barcelona és una ciutat apassionada pel seu equip

Els dos expilots de Fórmula 1 Damon Hill i Johnny Herbert han visitat aquesta tarda el Museu del Barça. Coincidint amb el cap de setmana en què es disputa el Gran Premi de Fórmula 1 al Circuit de Catalunya, Hill i Herbert, que són comentaristes de la cadena britànica Sky Sports, estan gravant un reportatge sobre els llocs més emblemàtics de la ciutat de Barcelona.

“No tinc un gran coneixement del món del futbol, però tinc un gran respecte per un dels clubs més grans del món”, ha declarat Damon Hill. L’excampió del món ha reconegut que Barcelona és “una ciutat molt interessant amb una història fantàstica”, i ha recordat la primera vegada que va venir: “Va ser l’any 1973, per venir al Circuit de Montjuïc, i recordo que aquella nit jugava el Barça i ja era una ciutat apassionada pel seu equip”.

Johnny Herbert ha confessat que és un admirador de Messi: “És un jugador menut, però que va amb la pilota enganxada al peu i és fantàstic de veure”. Herbert ha reconegut que el Camp Nou és un estadi “fantàstic”, que la visita al museu ha estat “molt interessant” i que “els catalans són una gent meravellosa”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut