fcb.portal.reset.password

El president Bartomeu ha rebut els membres de la Junta de la consulta / FOTO: MARTA BECERRA - FCB

Constitució oficial de la Junta de la consulta del Nou Espai Barça amb els cinc socis, Toni Freixa i Agustí Bassols / FOTO: MARTA BECERRA - FCB

Abans del partit entre el FC Barcelona i la UD Almeria s’ha constituït la Junta de la consulta del Nou Espai Barça. L’acte ha tingut lloc a les oficines del Club i ha comptat amb la presència dels cinc socis que en formen part, a més del secretari de la Junta Directiva del FC Barcelona, Antoni Freixa, i el Síndic dels Socis, Agustí Bassols.

Els socis de la Junta que van ser escollits divendres a través d’un sorteig són Carles Pociello Mirada, que en serà el president per ser el més antic, Salvador Zaforas i Adroguer, Sergi Cebrián i Anguera, Sergi Casares i Zayas, i Jaime Sambola Pijuán. Un cop constituïda oficialment, els membres de la Junta de la consulta han procedit aquest diumenge a aprovar i signar el cens dels electors de cara el dia 5 d’abril, quan se celebrarà el referèndum per al Nou Espai Barça. Posteriorment, han seguit des de la Llotja el partit entre el Barça i l’Almeria.

Les funcions dels membres de la Junta de la Consulta estan incloses en l’anunci oficial de la convocatòria del procés.

Tornar a dalt