fcb.portal.reset.password
Cardoner, dirigiéndos a los socios convocados.

Jordi Cardoner, con los socios de la lista de espera / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB.

Els socis inscrits en la llista d’espera d’abonaments també han tingut l’oportunitat de conèixer de prop la Proposta del Nou Espai Barça i de tenir el compromís del Club per anar resolent els seus casos. La reunió va ser un èxit de participació, amb més de 260 assistents que van poder expressar les seves inquietuds durant més de tres hores en una nova sessió informativa celebrada a l’Auditori 1899.

El vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner i Casaus, que va estar acompanyat del directiu Josep Ramon Vidal-Abarca i de l’exjugador Toño de la Cruz, va reiterar el compromís del FC Barcelona envers aquest col·lectiu, que està format per socis que, en la majoria dels casos, fa molts anys que estan esperant poder aconseguir un seient a l’Estadi.

El Nou Estadi, una gran porta d’entrada

La voluntat del Club és poder resoldre aquesta situació i donar l’oportunitat a aquests socis que puguin exercir el dret de tenir un abonament al Camp Nou. La Proposta del Nou Espai Barça inclou el Nou Camp Nou amb un augment de la capacitat de l’Estadi fins als 105.000 espectadors i obrirà una gran porta d’entrada a aquests socis, que es veuran beneficiats perquè una part important de l’ampliació del nou aforament es destinarà a la llista d’espera.

El 2010 hi havia 14.000 inscrits a la llista d’espera d’abonats. Després d’un procés d’actualització la llista va quedar en 9.141 socis, dels quals 6.073 van confirmar la seva voluntat de continuar a la llista. Enguany, el total de socis inscrits després de la ratificació presencial és de 7.193 socis. En aquestes quatre temporades s’han adjudicat 683 nous abonaments a la llista d’espera.

El detall dels 683 abonaments adjudicats

2011/12: 199 abonaments + 12 abonaments per a discapacitats
2012/13: 161 abonaments + 1 abonament per a discapacitats
2013/14: 319 abonaments

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();