fcb.portal.reset.password

Carles Vilarrubí ha fet entrega d'una samarreta del Barça commemorativa de l'acte / FOTO: VÍCTOR SALGADO - FCB

Els 20 millors estudiants de la Selectivitat del 2013 han visitat aquest dijous les instal·lacions del Camp Nou i han rebut una ‘Master Class’ del vicepresident de l’Àrea Institucional del FC Barcelona, Carles Vilarrubí. Després de dinar a l’Estadi, fer la visita per totes les seves dependències i rebre la xerrada del vicepresident culer, els estudiants han pogut fer preguntes per conèixer de primera mà alguns detalls del funcionament empresarial i l'organització del Club.

Entre d’altres, Vilarrubí ha destacat “la universalitat del Club”, que “el Club sempre ha estat molt lligat al país” i “la seva aposta per la base”. Des d’aquest punt de vista, el vicepresident de l’Àrea Institucional ha afirmat: “Cal apostar pels joves, vosaltres sou realment els referents del futur de Catalunya”.

“És molt important ser un referent de Catalunya”

L’acte ha estat emmarcat en la iniciativa ‘Leading Program’, impulsada per BCN Moments i que està portant durant aquesta setmana les 20 millors notes de la Selectivitat per les empreses referents del país. Els estudiants han visitat, entre d’altres, La Caixa i Damm, i han fet trobades amb personalitats com Isidre Esteve o Ferran Adrià. En aquest aspecte, Carles Vilarrubí ha explicat després de l’acte: “Pel Barça és molt important ser un referent empresarial de Catalunya i treballar amb les persones que representen el seu futur”.

El que pretén aquesta iniciativa és apropar els millors estudiants a les empreses líders, per treballar aspectes professionals com la creativitat, el lideratge i la innovació. En aquest sentit, Carles Vilarrubí els ha encoratjat a “evadir-se de l’ambient negatiu que hi ha al país i treballar per un futur millor”.

Tornar a dalt