fcb.portal.reset.password

Els membres de la Junta Directiva, durant la roda de premsa de Bartomeu / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

La Junta Directiva, reunida aquest dilluns a les oficines del FC Barcelona, ha aprovat la seva nova organització que comporta que alguns directius canviïn de responsabilitats o n’assumeixin de noves. El president Josep Maria Bartomeu ha estat l’encarregat d’informar els mitjans de comunicació d’aquesta reestructuració. “Són uns canvis fruit d’una necessitat de renovar energies i multiplicar els serveis dels directius al Club”, ha explicat el màxim mandatari del Club.

Una de les variacions més destacades és que Manel Arroyo es converteix en nou vicepresident cinquè del Club, responsable de l’Àrea de Mèdia i Comunicació. La creació d’aquesta nova vicepresidència “és una aposta per la comunicació, una àrea fonamental en l'àmbit global”, segons Bartomeu. El president ha informat que desapareix la figura del portaveu, que fins ara assumia Toni Freixa. A partir d’ara, Manel Arroyo serà l’encarregat després de cada reunió de Junta Directiva de decidir com i qui comunica les decisions preses.

Es mantenen Javier Faus, com a primer vicepresident, Jordi Cardoner segueix sent segon, i Carles Vilarrubí és el tercer vicepresident responsable de l’Àrea Institucional i a partir d’ara també Internacional. Jordi Mestre, que va ser nomenat vicepresident quart quan Bartomeu es va convertir en president del Barça a finals del mes de gener, únicament serà el responsable de l’Àrea Esportiva de Futbol.

Més canvis entre els directius

El nomenament de Jordi Mestre com a vicepresident ha suposat que dos directius passin a tenir responsabilitats en les categories inferiors de futbol del Club. Així, Silvio Elías es converteix en responsable del Barça B i el Juvenil A, mentre que Ramon Cierco –fins ara a l’hoquei patins-, serà el nou directiu del futbol formatiu.

Josep Ramon Vidal-Abarca continuarà dins l’Àrea de Seguretat, un càrrec que compaginarà amb el de responsable de l’equip d’hoquei patins. Mentre que Pilar Guinovart, directiva de l’Àrea Social, serà responsable de l’OAE (Oficina d’Atenció Especialitzada) i desplaçaments, i també tindrà sota la seva responsabilitat les seccions amateurs.

Toni Freixa continuarà sent secretari de la Junta Directiva, i ara també serà president de la Comissió de Disciplina. Javier Bordas, a més de directiu del futbol sala i representant del FC Barcelona a la RFEF, es converteix en el responsable de les relacions amb federacions nacionals de futbol a les quals pertanyen els professionals del Club. I finalment Eduard Coll assumeix la vicepresidència i el càrrec de secretari de la Fundació del FC Barcelona, una tasca que compaginarà amb la de directiu de l’handbol.

Tornar a dalt