fcb.portal.reset.password
Freixa, durant la roda de premsa

Freixa, durant la roda de premsa. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El projecte patrimonial del Camp Nou ha estat el tema principal de la reunió extraordinària de la Junta Directiva celebrada aquest dilluns a la tarda. Després de la trobada, el portaveu Toni Freixa ha indicat que “el llarg debat no ha portat a una decisió definitiva” i que aquesta podria produir-se a la reunió de la Directiva “de la primera quinzena de gener”.

Freixa ha exposat que, per primera vegada, la Junta “ha tingut coneixement de les conclusions dels informes dels consultors”. En concret, han estudiat dos projectes: “La construcció d’un nou estadi als terrenys de la Diagonal, propietat de la Universitat de Barcelona -terrenys que ocupa la zona esportiva universitària, a l’entrada de la ciutat-, i la d’una remodelació tan en profunditat que constituiria un estadi nou, aprofitant l’estructura actual del Camp Nou”.

Al mateix temps, el portaveu ha desgranat alguns punts en comú dels dos projectes: una capacitat de 105.000 espectadors, l’estadi cobert, la construcció d’un nou Palau amb capacitat per a 12.000 espectadors i una pista annexa amb 2.000 espectadors, unes 6.000 noves places d’aparcament i el trasllat a la Ciutat Esportiva del Miniestadi,en els terrenys recentment adquirits al tennis El Forn.

Amb tot, Freixa ha afirmat: “S’ha avançat molt, tenim tota la informació i estem en disposició de prendre la decisió”. Alhora, ha reiterat que qualsevol projecte sotmès a referèndum ha de reunir tres requisits: “Han de ser viables des del punt de vista tècnic, urbanístic i econòmic”. “Mai proposarem un projecte que posi en perill la sostenibilitat econòmica del Club”, ha conclòs.

El conveni col·lectiu, ratificat

Segons ha informat també el portaveu Toni Freixa, la Junta Directiva, en la seva reunió d’aquest dilluns 9 de desembre, ha ratificat el VIII Conveni Col·lectiu del personal del Club que els treballadors van aprovar a l’Assemblea que van celebrar el passat 27 de novembre. Es tracta del conveni col·lectiu de màxima durada de la història del Club, ja que el seu període de vigència serà de 5 anys, des del mes de juliol del 2012 fins al 30 de juny del 2017.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();