Botafogo – FC Barcelona: Victòria de mèrit al III Mundialet de Clubs (5-6)

Botafogo – FC Barcelona: Victòria de mèrit al III Mundialet de Clubs (5-6)

L’equip de futbol platja ha sabut patir i ha aconseguit la primera victòria en el campionat que està disputant a Rio de Janeiro Dos gols de Nico i Stankovic, més les dianes de Cristian i Juanma, han donat vida als blaugrana

El FC Barcelona ha aconseguit aquest dijous la primera victòria al III Mundialet de Clubs de futbol platja, que està disputant aquesta setmana a Rio de Janeiro. Amb aquest triomf, el Barça oblida la derrota als penals davant el Vasco da Gama i aquest divendres, contra el conjunt Al Alhi de Dubai, té l’oportunitat de certificar la classificació per a les semifinals.

Sempre que el Botafogo, el rival d’aquest dijous, ha intentat igualar el marcador, els homes de Ramiro Amarelle han respòs amb gols i ofici, que els han permès aguantar el resultat en l’últim minut.

Inici trepidant

El Barça ha començat el partit ben endollat. Una assistència llarga del porter Dona ha acabat als peus de Stankovic que, amb una espectacular tisora, ha enviat la pilota al fons de la porteria. Poc després, Cristian també ha engaltat una pilota amb el peu esquerre i, amb un xut creuat, ha fet la segona diana.

S’havien disputat només dos minuts de partit i el Barça ja agafava distància al marcador. Tot i això, un minut més tard el Botafogo ha retallat distàncies amb un gol de Cristian. 

Resposta ràpida

En el segon dels tres períodes de 12 minuts, el Botafogo ha establert l’empat a dos amb un penal transformat per Alan Cavalcanti. El porter Torohia ha estat a punt d’aturar la pena màxima, però la pilota li ha passat per sota. En la següent jugada els blaugrana han respòs amb un xut de Nico, que ha botat a la sorra i ha enganyat a la defensa brasilera.

Els homes de Carlos Dreux han tornat a empatar amb un tret col·locat de Mazzei. La resposta blaugrana ha estat imminent. En el servei des del mig del camp, Stankovic ha executat un xut ras que ha anat superant rivals fins acabar al fons de la xarxa. Juanma, amb una vaselina, també ha vist porteria abans de la fi del segon període.

Control final

Amb dos gols per sobre en el marcador, el Barça s’ha trobat còmode sobre la sorra de Copacabana i Nico ha ampliat distàncies amb el seu segon gol de la tarda.

El Botafogo, per la seva banda, ha pogut retallar distàncies amb un penal i una rematada de Dmais quan faltava poc més per un minut. El FC Barcelona ha sabut patir i ha aconseguit la victòria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut