fcb.portal.reset.password
Bartomeu, parlant

Bartomeu, dirigint-se als senadors / FOTO: VÍCTOR SALGADO-FCB

“Tenim un full de ruta, clar i molt acurat”, ha assegurat Josep Maria Bartomeu en la reunió amb el Senat celebrada aquest dimecres al matí. “No treballarem en funció del que ens marquin des de fora, ni pensant només en el curt termini. Això seria una gran irresponsabilitat”, ha declarat, en aquest sentit.

Bartomeu ha explicat que vol exercir el seu càrrec de president “fins al final d’aquest mandat” perquè vol “donar estabilitat al Club”. “Agraeixo als meus companys de Junta tota la seva confiança i vull reiterar un cop més que seguim creient en un projecte que vam iniciar el 2010 i que ens il·lusiona, ara més que mai”.

El president del FC Barcelona ha indicat que la manera de gestionar el Club serà tenint present “la cultura de l’esforç, de l’honestedat, de la transparència, amb rigor i màxima dedicació. No espereu de nosaltres un lideratge cridaner, ‘cara enfora’, ni decisions sobreactuades. Ni en sabem ni ens agrada”.

I ha afegit: “La nostra manera de liderar aquest Club sempre serà des del respecte, des de la proximitat, buscant l’excel·lència en totes les àrees, tant l’esportiva, com la social, l’econòmica o la patrimonial”.La nostra manera de liderar aquest Club sempre serà des del respecte, des de la proximitat, buscant l’excel·lència en totes les àreesPel que fa a l’esportiva, ha arrencat fent autocrítica: “Hem de reconèixer que la temporada no ha estat bona pel que fa als resultats. No hem assolit els objectius projectats”. Després, enviant un missatge optimista amb vista al futur: “Estem ara en un moment decisiu per construir un nou Barça, un equip que us asseguro que tornarà a il·lusionar, un equip que ens faci sentir orgullosos a tots els barcelonistes”. En aquest sentit, ha assegurat que Luis Enrique “està plenament capacitat per dur a terme aquesta reconversió que ens portarà de nou als èxits i a veure el futbol que tots volem”.Superarem novament els 500 milions d’ingressos i tancarem amb uns beneficis al voltant dels 30 milionsLa salut econòmica del Club és clau per engegar aquests canvis esportius i, segons Bartomeu, permetrà “afrontar una remodelació de la plantilla que garanteix que seguirem apostant per l’excel·lència esportiva”, segons ha declarat. “Superarem novament els 500 milions d’ingressos. Preveiem estar en línia amb el pressupost i tancar amb uns beneficis al voltant dels 30 milions d’euros després d’impostos”, ha anunciat el president. “Tenim un Club fort econòmicament”, ha conclòs.

En un altre ordre de coses, també s’ha referit a l’aspecte més social del Club, posant en valor la “jornada històrica” viscuda el 5 d’abril amb motiu del Referèndum del Nou Espai Barça i “l’abans i després” que marcarà aquesta decisió en la història del Club.

A l’acte, al qual han assistit 119 senadors, també han estat presents els vicepresidents Jordi Cardoner, Manel Arroyo i Jordi Mestre i els directius Pau Vilanova, Ramon Pont, Toni Freixa, Pilar Guinovart i Silvio Elías.

Tornar a dalt