fcb.portal.reset.password

Josep Maria Bartomeu ha parlat abans del Barça B-Girona al Miniestadi / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Josep Maria Bartomeu confia plenament en Leo Messi com a referent del projecte esportiu del Barça. En una entrevista a TV3, el president del Club ha reiterat que s’està treballant en la modificació del contracte del crac del Barça, a banda d’altres decisions esportives que s’anunciaran quan acabi la competició.

"Crec que estem sent injustos amb Leo Messi perquè és el jugador que ens ha portat a aquests triomfs els últims anys. Ell ha liderat l'equip, ho ha fet molt bé i no tenim cap mena de dubte que seguirà liderant el futur del Club. És un jugador jove, és el millor del món i per tant confiem plenament en ell", ha comentat sobre el ‘10’ del Barça.

Ell ha liderat l'equip, ho ha fet molt bé i no tenim cap mena de dubte que seguirà liderant el futur del Club

El president ha explicat que s’està perfilant una “modificació” del contracte actual de Leo Messi. Ho ha explicat així: “Té contracte fins al 2018 però li volem fer una millora perquè és necessari que la tingui per adaptar-nos al moment actual del futbol."

Suport absolut a la plantilla i a la direcció

Més enllà de Leo Messi, Josep Maria Bartomeu ha admès que des del Club es treballa des de fa setmanes en la planificació de la pròxima temporada: “Hi ha decisions preses i d’altres per prendre, però no és moment d’anunciar-les perquè encara estem en competició. Hi haurà temps, i en els pròxims dies i setmanes comunicarem el que anirà succeint. S’ha treballat molt, i s’ha treballat molt bé”. Sobre la línia de treball que està portant el Club, el President ha destacat que “no hi haurà cap revolució, però sí una remodelació profunda de l’equip de futbol”.

Bartomeu ha volgut defensar tots els integrants de la primera plantilla, des de la direcció fins al terreny de joc, passant per la banqueta. En primer lloc ha confirmat que “Zubizarreta liderarà la remodelació de l’equip, i quan arribi el moment anirem anunciant les decisions”. Sobre l’entrenador i el seu cos tècnic, el President ha comentat: “Respectem molt a Martino, ens queden cinc partits importants per acabar la temporada i tenim la responsabilitat de competir i seguir entre els líders. Quan passin uns dies, jo parlaré personalment amb Tata Martino d’altres temes”.

Zubizarreta liderarà la remodelació de l’equip, i quan arribi el moment anirem anunciant les decisions

El president també ha garantit la continuïtat de l’actual Junta directiva: “No hi haurà dimissions i no hi haurà eleccions. Nosaltres som una junta directiva que ens van votar l’any 2010, tenim un projecte que acaba el 2016 i l'estem duent a termer al llarg d'aquest temps. Ens queden encara dos anys i amb molta il·lusió seguirem endavant. Per tant no hi haurà eleccions".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();