fcb.portal.reset.password
Un globus lligat a una cadira del Camp Nou

Els globus s'alliberaran des la zona del lateral del Camp Nou.

El FC Barcelona impulsarà, coincidint amb el partit entre el FC Barcelona i l’Elx, una acció per donar a conèixer, entre els seus socis, els beneficis del servei del Seient Lliure. Per fer-ho, es faran servir un total de 6.500 globus inflats amb heli, que seran alliberats pels aficionats que acudeixin al Camp Nou en el moment que soni el Cant del Barça.

D’aquesta manera, amb aquests globus, que portaran el logo del Seient Lliure, es vol donar visibilitat a un servei que beneficia tant als abonats com al propi Club. A més dels globus, es distribuiran fulletons informatius on es destaquen els aspectes positius del seu ús: facilita que acudeixi més gent al camp, permet que el soci pugui estalviar, aporta recursos addicionals al Club que el fan més competitiu i permet que molts aficionats sense abonament puguin anar a l’Estadi. En aquest sentit, més de 400.000 persones van poder visitar el Camp Nou l’any passat gràcies al Seient Lliure.

Els socis abonats que no puguin acudir als partits al Camp Nou, poden alliberar els seus seients a través de seientlliure.cat o trucant al 902 1899 00.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();