fcb.portal.reset.password

Albert Soler

El FC Barcelona comunica la incorporació a la seva estructura executiva d’Albert Soler Sicília (Barcelona, 1966) com a director de Relacions Institucionals Esportives del FC Barcelona, càrrec de nova creació.

Albert Soler és màster en govern i gestió pública per ESADE i la Universitat Autònoma de Barcelona i llicenciat en ciències de l’activitat física i esports, especialitat en gestió esportiva, per INEF de Barcelona.

Ha estat secretari d’Estat per a l’Esport i president del Consell Superior d’Esports, entre el maig del 2008 i el desembre del 2011. Actualment és diputat al Congrés dels Diputats per Barcelona, acta que lliurarà la setmana que ve per incorporar-se al Club en els pròxims dies.

El nomenament d’Albert Soler s’emmarca en l’objectiu de seguir professionalitzant les àrees estratègiques del Club.Em sento molt agraït i molt il·lusionat davant el repte de formar part de l’equip de treball del FC BarcelonaSoler ha reconegut la seva satisfacció pel nou càrrec: "Em sento molt agraït i molt il·lusionat davant el repte de formar part de l’equip de treball del FC Barcelona. La dimensió del Barça va més enllà del que és estrictament esportiu, és un sentiment d’il·lusió col·lectiva, i formar-ne part és tot un privilegi. Aportaré tota la meva experiència i coneixements per col·laborar que el Barça continuï sent millor cada dia".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();