fcb.portal.reset.password

L'acord entre el FC Barcelona i Panasonic

El FC Barcelona i Panasonic Corporation han signat un acord de col·laboració global mitjançant el qual la marca japonesa es converteix en partner oficial del Club i es beneficiarà dels drets de màrqueting i visibilitat durant els pròxims tres anys.

Fruit d’aquest acord, que es prolongarà fins al 2016, Panasonic obtindrà una sèrie de drets entre els quals destaquen l’associació de marca, la utilització de la imatge Barça o la presència en els actius del programa de patrocini, entre d’altres. Panasonic adquireix així el dret d’utilitzar la nominació de televisor oficial del FC Barcelona.

D’aquesta manera, la marca japonesa col·laborarà amb el FC Barcelona en activitats comercials arreu del món i durà a terme activitats relacionades amb la promoció de VIERA com el ‘Televisor Oficial del FC Barcelona’, incloent-hi l’exposició de partits en 3D a botigues, aparadors, campanyes de productes i la utilització de la marca i imatge del Barça a la seva pàgina web i al seu perfil de Facebook.

L’associació entre la imatge del FC Barcelona com un dels equips més forts i més populars del món i la de VIERA, que pretén ser la marca més important de televisors, ha estat clau en aquest vincle entre el club blaugrana i la marca japonesa.

Panasonic és una multinacional japonesa que ofereix una àmplia gamma de tecnologies audiovisuals, incloent-hi pantalles panoràmiques i equips de transmissió professional. Amb la utilització d’aquestes tecnologies als seus televisors i altres dispositius domèstics, Panasonic seguirà creant un entorn en el qual les persones del món podran gaudir de la passió de l’esport d’una forma senzilla i en alta qualitat.

Tornar a dalt