fcb.portal.reset.password

El número sortejat ha estat el 109 / FOTO: VÍCTOR SALGADO-FCB

Aquest dijous ha tingut lloc a les oficines del FC Barcelona el sorteig davant de notari de les 1.870 entrades de què el Club disposa per als seus socis per al partit de Lliga de Campions contra el Manchester City a l’Etihad Stadium (18 de febrer, a les 20.45 hores). El número de tall ha estat el 109. Per tant, totes les entrades sol·licitades fins a la petició 879 han estat assignades.

Recordem que els socis del FC Barcelona van demanar 3.370 entrades agrupades en 1.398 peticions en un procés que es va tancar aquest dimecres a les 19 hores.

A partir d’aquest mateix dijous el Club es posarà en contacte amb els socis guanyadors per fer el cobrament de les localitats i comunicar les instruccions de la recollida. Cal tenir present que la recollida d’entrades haurà de ser presencial per al soci que hagi de gaudir-les. En el cas que el soci no les pugui recollir, s’haurà de comunicar el nom i el DNI de la persona que, amb l’autorització corresponent, les anirà a buscar en el seu lloc. Aquesta persona només podrà retirar fins a vuit entrades d’altres persones.

Tornar a dalt