fcb.portal.reset.password

L'Auditori 1899 acollirà moltes activitats durant la Festa Barça / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB

La 2a Festa Barça, que arrencarà aquest dimecres, tindrà en l’Auditori 1899 un dels seus eixos principals. Repassem a continuació totes les activitats que s’hi podran dur a terme entre el 31 de juliol i el 2 d’agost, dia en què es disputa el Trofeu Joan Gamper:

Exposició ‘El Museu que no es veu’. Dins l’Auditori hi haurà una zona en què es podran contemplar els tresors i relíquies que no s’exposen habitualment al Museu del Club. Hi haurà samarretes, pilotes i botes antigues i també alguns dels trofeus més curiosos que ha guanyat el FC Barcelona al llarg de tota la seva història. Caldrà anar-hi per saber quines Copes hi són...

Projecció de les quatre finals de Champions. Durant els tres dies que dura la Festa Barça es podran reviure, de forma íntegra, els partits jugats les nits del 20 de maig del 1992, el 17 de maig del 2006, el 27 de maig del 2009 i el 28 de maig del 2009, en què el FC Barcelona va guanyar les quatre Lligues de Campions que llueixen al seu palmarès.

Torneig d’escacs. Tots els socis i penyistes a partir d’11 anys podran participar-hi el proper 31 juliol de les 16 hores a les 21hores. La inscripció és gratuïta. Trobaràs tota la informació aquí.

Torneig de cartes i Futbol Games. El primer es durà a terme el dijous 1 de les 15 hores a les 21 hores i el segon, per a nens, el divendres 2 de les 15 hores a les 20 hores. Tots dos tornejos són exclusius per a penyistes i amb inscripció gratuïta.

Cal recordar que, a banda de totes aquestes activitats que es duran a terme a l’Auditori 1899, hi haurà moltes altres a l’aire lliure dins del recinte de la Festa Barça. També es podrà visitar l’antiga Masia.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();