fcb.portal.reset.password

L'antiga Masía és un dels edificis més simbòlics del FC Barcelona / FOTO: ARXIU FCB

Una de les principals atraccions d’aquesta 2a Festa Barça serà la possibilitat de visitar l’interior de l’antiga Masia. Es tracta d’una oportunitat única per als socis i penyistes que acudeixen a la Festa que se celebrarà a les instal·lacions del Camp Nou entre el 31 de juliol i el 2 d’agost.

El dia 31, tret de sortida

El simbòlic edifici del FC Barcelona es podrà visitar a partir del dimecres 31, jornada en què també arrenca la 2a Festa Barça. A les 12.30 hores del dia 31 està previst que el vicepresident Jordi Cardoner inauguri l’obertura de l’antiga Masia, que romandrà oberta per a socis i penyistes durant dos dies.

Els horaris d’obertura seran els següents: dimecres 31 de 12.30 a 20 hores, dijous 1 d’11 a 20 hores i divendres 2 d’11 a 15 hores, quan finalitzi la Festa Barça.

Inscripció necessària

Per poder accedir a l’antiga Masia caldrà que els socis i penyistes estiguin acreditats a la Festa Barça i que s’inscriguin prèviament a la carpa amb el nom ‘Visita la Masia’ que hi haurà instal·lada dins del recinte. Els grups seran guiats i desplaçats a la Masia amb llançadores i, un cop feta la visita, tornaran a l’Estadi fins al mateix punt de sortida i amb la mateixa llançadora. Els grups sortiran cada 30 minuts.

Cal recordar que aquesta casa, un dels edificis més simbòlics del FC Barcelona, va deixar de ser la residència dels joves futbolistes que es formen al planter blaugrana l’any 2011, quan es va inaugurar la nova Masia, el Centre de Formació Oriol Tort, a la Ciutat Esportiva. Ara, els socis i penyistes que ho vulguin podran recórrer els espais on es van formar els Puyol, Xavi, Valdés o Messi. Una oportunitat única.

[[BOTOVERMELL::2a FESTA BARÇA++Tots els detalls::http://www.fcbarcelona.cat/club/detall/noticia/la-2a-festa-barca-del-31-de-juliol-al-2-dagost-al-camp-nou::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();