fcb.portal.reset.password

Les carpes on s'ubicaran les meses de votació, enllestides / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El FC Barcelona viurà aquest dissabte una nova jornada democràtica amb el Referèndum sobre la Proposta del Nou Espai Barça. En total són 118.580 socis els que estan cridats a les urnes per votar sí o no a la pregunta “Aprova la proposta del Nou Camp Nou, l’Espai Barça i el Nou Palau Blaugrana?”. Serà el segon referèndum de la història del Club.

Des de les 9 del matí fins a les 9 del vespre estarà oberta la zona de votacions, que en aquesta ocasió estrena ubicació: el nou recinte estarà situat a l’esplanada de davant de l’Auditori 1899, on s’han habilitat diverses carpes que concentraran les 180 meses electorals, ordenades alfabèticament pel cognom dels socis.

Per exercir el dret a vot caldrà identificar-se a la mesa amb el DNI, o bé el passaport o el carnet de conduir, i caldrà que aquest estigui en vigor. Recordem que les condicions per votar són les següents: ser major d’edat, haver estat un any de soci com a mínim, no tenir suspesa la condició de soci i estar inclòs en el cens electoral. A més, el vot és presencial, personal i no delegable.

En qualsevol cas, l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB) ampliarà aquest dissabte l’horari (de 8 a 23 hores) per atendre qualsevol consulta.

Activitats i descomptes per als socis

Tots aquells socis que s’apropin aquest dissabte a l’Estadi per exercir el seu dret a vot trobaran, a més, un munt d’activitats per poder gaudir juntament amb la família. Des de les 9 del matí i fins a les 15.30 hores l’esplanada de davant de la Tribuna del Camp Nou es convertirà en una gran festa amb un munt d’activitats. Hi haurà tallers, futbolins, jocs d’handbol, bàsquet i hoquei patins, actuacions musicals durant tot el matí, a més de xocolatada, aperitiu i botifarrada popular. També es podrà visitar l’Antiga Masia, el Museu i accedir a la Pista de Gel. Per poder gaudir de totes aquestes activitats caldrà identificar-se amb el carnet de soci en un dels punts d’acreditació, i cada soci podrà portar un màxim de quatre convidats.

A més, aquest dissabte els socis gaudiran d’avantatges especials. Un 25% de descompte a l’FCBotiga Megastore i també als diferents punts de restauració que hi ha a l’Estadi. I els socis no abonats poden comprar dues entrades per al partit contra el Betis, que es jugarà a partir de les 18 hores, amb un descompte del 50%.

Tornar a dalt