fcb.portal.reset.password

Els nens, abans de visitar el Museu / FOTO: Àlex Caparrós - FCB

Els nens japonesos visiten el Museu / FOTO: Àlex Caparrós - FCB

Un grup de nens víctimes del tsunami del Japó han visitat aquest dissabte el Museu del FC Barcelona dins el marc d’una iniciativa solidària promoguda per un grup d'empreses japoneses per ajudar a les víctimes de la catàstrofe del març del 2011. El FC Barcelona col·labora en aquest projecte promogut per la IESE Business School i la General Incorporated Association Project Yui Consortium, i finançat per vàries institucions privades, i que apropa la ciutat de Barcelona durant set dies – del 17 al 23 d’agost– als afectats pel tsunami.

El Gamper com a colofó

A més de visitar diversos indrets de la ciutat, el Club també ha sigut partícip d’aquesta iniciativa i acostarà la filosofia blaugrana als 18 nens japonesos, que pertanyen al Watanoha FC de Ishinomaki, a la Prefectura de Miyagi.

Després de la visita al Museu del Barça d’aquest dissabte, dilluns el grup de 18 nens podran gaudir de la gran festa del Trofeu Joan Gamper Estrella Damm, ja que sortiran al terreny de joc acompanyant els jugadors del Barça. Prèviament, aniran a la Llotja on seran rebuts pel president del FC Barcelona Sandro Rosell. A més la plantilla els hi farà entrega de diverses samarreta del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();