fcb.portal.reset.password

Portada del número 58 de la REVISTA BARÇA

La REVISTA BARÇA d’aquest mes d’agost té com a protagonista el nou tècnic del primer equip Tito Vilanova. Sota el títol ‘L’hora de Tito’ la publicació blaugrana s’endinsa en els primers dies del de Bellcaire al capdavant de la banqueta blaugrana. D’aquesta manera els lectors trobaran un recull de les millors fotografies de la posada en marxa del Barça de Tito Vilanova, des del primer entrenament fins al seu debut en l’amistós davant l’Hamburg.

A més els socis del FC Barcelona podran descobrir de la mà de qui fou coordinador del futbol base del Barça i encarregat de fitxar Tito Vilanova del Figueres, Jaume Oliver, l’etapa de jugador de l’actual entrenador barcelonista. D’aquesta manera la REVISTA BARÇA ha tret la pols a tots els documents del Club vinculats al període com a futbolista dins la Masia: contractes, fitxes federatives, correspondència oficial... i d’aquesta manera permet conèixer una mica més Vilanova. Entre d’altres els lectors sabran per què a la Masia se’l coneixia amb el sobrenom d’El Marquès.

Descobreix el primer dia de Jordi Alba

A banda del tècnic Tito Vilanova, un dels altres protagonistes d’aquest número de la REVISTA BARÇA és Jordi Alba. El de l’Hospitalet, que ha estat el primer fitxatge per al Barça 2012/13, torna al Club on va créixer com a futbolista en el millor moment d’una prometedora carrera. A través d’aquest reportatge els socis no només reviuran el dia que va signar com a jugador del Barça sinó que també recordaran l’etapa del jugador a les categories inferiors del Barça.

A més, la REVISTA BARÇA del mes d’agost conté un anàlisi de la Sampdoria, rival a la 47ena edició del Trofeu Joan Gamper Estrella Damm, descobrim el projecte de la nova seu social del Club, repassem els 17 títols aconseguits per les seccions professionals del Club la temporada passada i expliquem el tancament econòmic de la 2011/12, amb uns beneficis rècord de 48,8 milions d’euros. La publicació, que ens els propers dies arribarà a casa dels socis, entrevista Josep Miquel Abad, organitzador dels Jocs Olímpics de Barcelona, i el directiu responsable de la secció de futbol sala, Javier Bordas.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();