fcb.portal.reset.password

Thiago / FOTO: Qatar Foundation

Thiago i Song donen suport al Dia Nacional de l’Esport al Qatar en aquestes dues entrevistes per a Qatar Foundation. Ambdós migcampistes asseguren que la pràctica esportiva és fonamental: “Et fa sentir millor. Si practiques esport amb regularitat el gaudeixes i et sents molt millor”, afirma el camerunès. “Et manté allunyat de força problemes durant la infància i et dóna vitalitat. Crec que l’esport és la forma de vida de molts nens i adults”, apunta el brasiler.

Segons els blaugranes, l’esport influeix decisivament en l’educació. Song ho explica amb un exemple personal: “Sempre que entres al camp has de donar un bon exemple de cara als joves perquè ells es fixen en tu. L’esport en general i el futbol en particular tenen una gran influència avui en dia. Tinc dos fills i m’adono que quan veuen Messi fer alguna cosa, ells intenten fer el mateix”.

Sensacions magnífiques

Thiago i Song agraeixen el suport que reben des de Qatar i animen tots els seguidors a practicar esport amb regularitat. “Per mi no hi ha cap sensació millor que estar dins del terreny de joc, oblidar-me de tota la resta, i centrar-me en un objectiu”, sentencia Thiago.

Tornar a dalt