fcb.portal.reset.password

Sandro Rosell, durant l'acte de balanç de la temporada. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Sandro Rosell ha parlat aquest dijous davant els mitjans informatius per fer balanç de la temporada 2012/13, així com de l’estat del programa electoral tres anys després d’haver estat escollit president pels socis. El màxim mandatari blaugrana ha anunciat que “es preveuen 30 milions d’euros de benefici” i ha donat valor a la Lliga que ha aconseguit el primer equip de futbol: “Ha estat la Lliga dels rècords i hem superat totes les nostres expectatives”, ha valorat.

Model sostenible

Rosell ha parlat sobre el model del Barça i sobre la gestió del Club. “La gran prioritat de la nostra gestió al capdavant del Barça és perpetuar els resultats esportius i aconseguir un club econòmicament sostenible”, ha dit el president, que ha afegit: “Apostem per un model de gestió que s’ajusti a la realitat que ens envolta, que sigui viable, sostenible i responsable”.

A més, Rosell s’ha felicitat per la contractació de Tito Vilanova un cop Pep Guardiola va marxar del Club. “Tant el joc com els espectaculars resultats a la Lliga ens han demostrat que la decisió del nostre director esportiu, ratificada per la Junta Directiva, ha estat un gran encert. Tito Vilanova era la persona més adient per blindar el nostre model de joc”.

Model d’excel·lència

Un dels aspectes que més ha destacat Rosell ha estat l’augment dels ingressos de patrocini. “En tres temporades hem augmentat en un 70% els nostres ingressos de patrocini”, ha explicat Rosell, que ha destacat: “El model d’excel·lència esportiva és el que ens permet poder fitxar jugadors com Neymar o Karabatic, que trien jugar al Barça per damunt d’altres clubs amb ofertes més altes”.

Sandro Rosell ha anunciat que, tot i que falta un mes i mig per al tancament de l’exercici, “preveiem uns 30 milions d’euros de benefici, complint el pressupost aprovat en l’Assemblea”. A més, ha comentat: “Les noves tecnologies i les xarxes socials són la realitat del present i el camí per créixer en el futur. Som líders indiscutibles de les xarxes socials”.

Aspectes que s'han de millorar

A banda dels aspectes econòmics, Rosell ha parlat de l’eliminatòria de semifinals de la Lliga de Campions. “També hem de fer autocrítica i reconèixer que l’eliminació de la Champions a mans del Bayern de Munic va ser un cop dur i dolorós”.

D’altra banda, Rosell ha comentat que el Club ha renunciat definitivament aquesta temporada al projecte de la grada d’animació al Camp Nou. “El motiu principal ha estat les advertències dels Mossos d’Esquadra que no es podien garantir les màximes condicions de seguretat. Creiem que per damunt de tot està el nostre compromís absolut de tolerància zero amb la violència”, ha volgut aclarir el president del Barça.

Inversió en la Masia

Un dels aspectes que més ha destacat Rosell és el bon funcionament de la nova Masia, de la qual el Club està molt satisfet. “Portem dos anys de funcionament de la nova Masia i estem molt satisfets dels seus resultats. La nostra aposta incondicional per la Masia es demostra en la inversió anual de 24 milions d’euros en futbol formatiu”, ha comentat Rosell.

Pel que fa a la remodelació del Camp Nou o un Nou Palau Blaugrana, Sandro Rosell ha dit que qualsevol proposta serà portada a referèndum el 2014. “Hem de millorar el Camp Nou. Hem de construir un nou Palau i hem de promoure els projectes complementaris que l’Espai Barça pot generar”, ha dit el president del Barça.

No s’apugen els abonaments

En l'aspecte social, Sandro Rosell ha dit que el Club segueix treballant en la defensa dels interessos dels socis. “En uns moments difícils com els que travessem, sabem l’esforç que fan molts socis i moltes famílies, per això no hem apujat els abonaments i ens hem compromès a no fer-ho durant tot el mandat”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();