fcb.portal.reset.password

Freixa, durant la roda de premsa d'aquest dilluns / FOTO: GERMAN PARGA-FCB

Toni Freixa ha anunciat que s’han alliberat fins a 161 abonaments que aniran a parar, en la seva totalitat, als socis que figuren a la llista d’espera. El portaveu del Club, que ha ofert aquest dilluns al vespre una roda de premsa per explicar els acords de la Junta, ha comunicat que totes aquestes alliberacions s’han produït per “impagament” i que, com ja va passar ara fa un any –llavors es van alliberar 199- serviran per reduir la llista d’espera.

Seguint la política de màxima transparència que persegueix el Club, Freixa també ha confirmat que hi ha hagut 44 transmissions d’abonament per canvis de nom. En aquest cas, només es poden fer si qui el rep té una antiguitat de cinc anys com a soci i si ja en fa dos que és a la llista d’espera.

Assemblea Extraordinària durant el primer trimestre del 2013

El directiu ha comunicat també que se celebrarà una Assemblea Extraordinària durant el primer trimestre del 2013 en què es plantejarà una reforma dels Estatuts. “Estem a l’espera de rebre el resultat definitiu de la comissió mixta i esperem poder desvetllar el contingut bàsic d’aquesta Assemblea en la propera compareixença, prevista per al 17 de desembre”, ha afegit.

Freixa ha recordat que és la Junta Directiva qui convoca l’Assemblea i que la Comissió de Reforma dels Estatuts “no és més que un grup de treball a qui la Junta va encarregar una feina tècnica que ha estat molt ben treballada”.

La Diada Solidària, sempre als setzens de Copa

La Junta també ha acordat establir, de forma definitiva, la tornada dels setzens de final de la Copa del Rei com la data per celebrar les següents Diades Solidàries. En l’última, duta a terme fa pocs dies contra l’Alabès, l’èxit va ser rotund, amb més de 42.000 entrades repartides de manera gratuïta entre persones que habitualment no tenen la possibilitat d’anar al Camp Nou.

En aquest sentit, Freixa ha aclarit que per al Còrdova no hi ha prevista cap activitat d’aquest tipus. “És un rival de primer nivell competitiu que mereix els màxims respectes. Els nostres socis tindran l’interès d’anar al camp”, ha explicat. A banda, ha anunciat que a partir de la temporada vinent l’alliberament per a aquest partit ja es podrà fer al principi de la temporada.

Per acabar, el portaveu ha deixat constància de “l’orgull” de la Junta respecte les accions que està duent a terme la Fundació FC Barcelona, i ha informat que el grup Edelmira Calvetó, que porta el nom de la primera sòcia del Club i que treballa per la reivindicació de la dona barcelonista, organitzarà una taula rodona el proper 7 de març, el dia abans del Dia de la Dona Treballadora, sota el nom ‘Creixement a través de l’esport femení d’equip’.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();