fcb.portal.reset.password

Sandro Rosell, en un moment de la seva intervenció / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

Com és habitual, el primer punt de l’Assemblea General Ordinària ha estat l’informe del president. Després del tradicional minut de silenci en memòria dels socis traspassats durant l’últim curs, Rosell ha començat la seva intervenció fent un balanç de la temporada 2011/12, un curs que ha qualificat “d’excel·lent a nivell de números, i de matrícula d’honor a nivell de sentiments”.

El president del FC Barcelona ha repassat les diverses àrees de gestió. En l'àmbit esportiu ha destacat que el Club va assolir un rècord de títols; en l'aspecte econòmic, ha posat èmfasi en el rècord de beneficis i la reducció del deute net; en l'ambit social, que s’han mantingut els preus dels abonaments i que s’han assignat els primers abonaments de la llista d’espera del Camp Nou; en l'àmbit institucional, que el Barça té 350 milions d’aficionats arreu del món, i, finalment, pel que fa a la Fundació FC Barcelona, ha recordat que la institució té una responsabilitat social i col·labora per millorar les condicions de vida dels més vulnerables.

Segona part emocional

Un cop fet el balanç de la temporada passada, Rosell ha volgut compartir amb els socis els seus sentiments després de dos anys de mandat. Ho ha fet amb el suport de diversos vídeos que li han permès il·lustrar les seves sensacions, començant per la de sentir-se orgullós del fet que el Barça, convertit ja en una de les grans icones internacionals, tingui un estil de joc propi i irrenunciable.

El president del Barça ha parlat del sentiment de pertinença a un club que té principis, compromís i valors, un club que té la humilitat necessària per saber guanyar i saber perdre, un club que té els millors jugadors del planeta, la força dels quals els permet superar moments difícils dins del vestidor i celebrar com a grup els reconeixements individuals.

Passat, present i futur

Rosell també ha volgut compartir amb els socis la importància de recordar la història centenària del FC Barcelona i de tenir la satisfacció de fer bé la feina al planter. “Estem sent molt austers a nivell econòmic per poder afrontar grans projectes de futur. Sense una bona economia, la part esportiva s’acaba”, ha assegurat el president del Barça.

Per acabar, Rosell també ha volgut destacar la implicació de la massa social blaugrana i els ha volgut dedicar un dels vídeos en senyal d’agraïment.

Club català i catalanista

Un dels moments més destacats i aplaudits de la intervenció de Rosell ha estat quan ha parlat del FC Barcelona com “un club català i catalanista que està orgullós del seu passat, de la seva història i de les persones que amb la seva lluita i dedicació han construït el nostre present i els pilars del futur”.

Rosell ha fet referència al context actual que es viu aquestes setmanes i ha volgut deixar clar que “la institució sempre serà fidel a la seva història i a les seves conviccions. Sempre defensarem el dret dels pobles a decidir el seu futur. Sempre ens hem obert al món, però volem que ens entenguin i ens acceptin tal com som, catalans”.

Tornar a dalt