fcb.portal.reset.password

Rosell, durant el parlament. FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

Com és habitual abans d'iniciar les festes nadalenques, Sandro Rosell ha presidit un aperitiu amb els treballadors del Club a l'Espai Roma del Camp Nou. En aquest espai, el president ha volgut tenir unes paraules abans de l'inici del dinar. "El FC Barcelona és el millor lloc del món", ha recordat Rosell, que ha fet èmfasi en un aspecte clau de cara al nou any 2013. "Us vull desitjar tres coses per a aquest 2013: salut, salut i més salut", ha expressat. A més, ha recordat als treballadors que "ens hem de sentir part d'aquest equip, que som més que un club, més que una família. Us vull agrair la vostra feina, que ens fa ser diferents", ha acabat dient.

El president, que ha comptat amb la presència de gran part de la Junta Directiva, a més del director general Antoni Rossich, ha entregat diverses insígnies a treballadors que han complert 25 anys treballant pel Club i treballadors que es jubilaran. Carmelo Aranda, Joaquim Muñoz i Joan Gómez han complert vint-i-cinc anys com a empleats del Barça, mentre que Teresa Causí, Josep Maria Vergés i Vicente Egido s'han jubilat aquest 2012.

L'hoquei patins, present

La secció d'hoquei patins ha estat l'única present al dinar de treballadors. El fet que l'handbol sigui a Vigo per la disputa de la Copa Asobal i que el futbol sala viatgés cap a Mallorca, ha fet impossible que les quatre seccions poguessin assistir al dinar. Pel que fa al bàsquet, en aquell moment s'entrenaven al Palau Blaugrana i tampoc han pogut fer acte de presència a la trobada.

A l'Espai Roma, els treballadors s'han pogut fotografiar amb tots els títols aconseguits pel primer equip i les seccions professionals del Club durant la temporada 2011/12.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();