fcb.portal.reset.password

Presentació de la Campanya ‘Quit Smoking with Barça’. FOTO: ARXIU FCB.

La campanya ‘Quit Smoking with Barça’, impulsada pel FC Barcelona i la Comissió Europea i en què les dues institucions uneixen forces per ajudar milions de fumadors d’arreu d’Europa a deixar de fumar i veure els beneficis d’una vida lliure sense fum, ha rebut quatre reconeixements al llarg d’aquesta setmana. Tres d’aquests es van conèixer aquest divendres en el transcurs dels premis CCB (Creative Club of Belgium), destacant la creativitat i la originalitat en la seva publicitat.

El programa, que ara per ara està ajudant més de 70.000 persones a deixar de fumar, i que no jutja els fumadors, sinó que subratlla la importància dels beneficis que suposa deixar de fumar, rebia una altra distinció dimecres, per part de la EACA Care Awards. Uns guardons, aquests, que volen destacar la contribució de la indústria de la publicitat a la societat mitjançant la selecció i la celebració de les campanyes de màrqueting social més rellevants. En aquest sentit, ‘Quit smoking with Barça’ va ser reconeguda per la seva contribució específica a la salut pública dels pulmons donant suport de manera activa al fet de deixar de fumar arreu d’Europa.

Una col·laboració prestigiosa

Jordi Monés, directiu responsable de l’Àrea Mèdica del FC Barcelona, apunta que “al Barça creiem de manera ferma en el nostre lema ‘Més que un Club’ i promovem valors de respecte, salut i compromís social. El programa ‘Quit smoking with Barça’ ens permet viure aquest lema. Estem encantats de continuar col·laborant amb la Comissió Europea en un problema de salut pública tan important i aquests guardons demostren clarament que la combinació dels nostres esforços no passa desapercebuda”.

Cal recordar que la campanya ‘Quit smoking with Barça’ neix de dues iniciatives prèvies de les dues institucions en què aposten per una vida sense tabac i més saludable. Per un costat la campanya de la Comissió Europea “Ex-Smokers are Unstoppable” (Els exfumadors són imparables), que es va posar en marxa el 2011 en els 27 països de la Unió Europea, i per altra la iniciativa del Club ‘Barça Sense Fum’, que des de l’1 de gener del 2012 no permet fumar dins de les instal·lacions del Club.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();