fcb.portal.reset.password

El Classic Legends Match, un partit per reviure moments únics.

L’equip de l’Agrupació Barça Jugadors jugarà dimarts 13 de novembre, a Doha (Qatar), el Classic Legends Match, un duel amistós entre els equips d’exjugadors del FC Barcelona i el Reial Madrid. El partit suposarà el debut amb l’Agrupació de jugadors internacionals que han deixat la seva empremta al FC Barcelona, com Ronald de Boer, Bolo Zenden, Jari Litmanen, Vítor Baía i Fernando Couto, al costat de jugadors com Goikoetxea, Nadal, Milla o Reiziger. Amb l’equip també viatjarà el president de l’Agrupació Ramon Alfonseda.

L’esdeveniment tindrà lloc en el marc d'Aspire4Sport 2012, un fòrum d’esports i negocis que es fa a la capital qatariana i que ha programat aquest partit com un dels seus reclams principals.

El partit es disputarà a l’Aspire Dome de Doha i es jugarà en format de Futbol 6, amb quatre parts de 15 minuts i un descans de 10 minuts entre el segon i el tercer quart. L’expedició d’exjugadors del FC Barcelona, que estaran entrenats per Xavi M. Villena, estarà formada per: Vítor Baía, Ronald de Boer, Thomas Christiansen, Fernando Couto, Jon Andoni Goikoetxea, Jari Litmanen, Gaizka Mendieta, Lluís Milla, Miquel Àngel Nadal, Felip Ortiz, Michael Reiziger, Xavier Sánchez Jara i Boudewijn ‘Bolo’ Zenden.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();