fcb.portal.reset.password

El partit a París es jugarà el dimarts 2 d'abril (20.45 hores) / FOTO: ARXIU FCB

L’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions cada cop és més a prop i els socis agraciats en el sorteig de divendres passat i que viatjaran a París per seguir en directe el partit del Parc dels Prínceps han de saber que podran recollir la seva entrada aquest dimarts 26 i dimecres 27 de març, de 9 a 17 hores, a les taquilles principals del FC Barcelona (accés 14).

Itinerari a París

Un cop a París, es recomana agafar el metro fins a l’estació Porte d’Auteuil (línia 10) i baixar a peu per l’Avenue du Géneral Sarrail. A continuació, cal agafar en diagonal l’Avenue de la Porte Molitor i girar a l’esquerra per la Rue Nungesser et Colis. Finalment, novament a l’esquerra, cal agafar la Rue Claude Farrère i accedir a l’estadi a través de les portes de la Tribuna F. Està programat que les portes del Parc dels Prínceps s’obrin dues hores abans del partit.

Si tens qualsevol dubte, pots consultar el mapa (PDF) de les rodalies de l'estadi.


 [[BOTOGRIS::AUTOCAR++Programa de viatge::http://media1.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/046/063/original/PROGRAMA_AUTOCAR_PARIS_cat.v1363791661.PDF::VER::NF::TRACKING::boto-noticia-ca::programa-psg-autocar::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();