fcb.portal.reset.password

El Barça va jugar al Parc dels Prínceps a l'estiu / FOTO: ARXIU FCB

Des del dimecres 20 de març, a partir de les 10 hores, i fins al dijous 21 de març, a les 19 hores, estarà obert, a través del lloc web del Club (www.fcbarcelona.cat), el procés de sol·licitud d’entrades per al partit d’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions, que enfrontarà el Barça contra el París Saint-Germain, al Parc dels Prínceps (2 d’abril, a les 20.45 hores).

El procés és exclusiu per als socis del Club, i caldrà fer-ho a través d’un formulari disponible a la secció Socis del lloc web. Cada soci pot fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts.

Disponibles 2.300 entrades

El FC Barcelona disposarà de 2.300 entrades per a aquest partit, que es jugarà el dimarts 2 d’abril, amb un preu únic de 60 euros. Com és habitual, el 85% de les entrades es repartiran entre els socis (1.564) i les Penyes (391), mentre que el 15% restant es destinaran als compromisos esportius i institucionals del Club i als patrocinadors (345).

Sorteig el dia 22 de març

Totes les sol·licituds es tractaran després del final del termini establert. En cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el divendres 22 de març se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits. El mateix dia, el Club farà el cobrament de les entrades i ho comunicarà als afortunats.

Com ja va passar la temporada passada, els socis alevins (menors de 5 anys) no podran demanar entrades per assistir a un partit fora de l'Estadi. A més, amb una única targeta de crèdit només es podran sol·licitar, com a màxim, vuit entrades. Cal tenir present que la recollida d'entrades haurà de ser presencial per als socis que hagin de gaudir-les. En el que cas que un soci no pugui recollir la seva entrada, s'haurà de comunicar el nom i el DNI de la persona que, amb l’autorització corresponent, la recollirà en el seu lloc. Aquesta persona només podrà retirar fins a vuit entrades d'altres persones.

[[BOTOVERMELL::Formulari++::https://taquilla.fcbarcelona.cat/cat/formquarts2013.php::HOR::NF::TRACKING::boto-noticia-ca::formulari-viatge-psg::]]

Podeu consultar aquí el pla de viatge que ofereix el FC Barcelona a través de FCBViatges.

[[BOTOGRIS::AVIÓ++Programa de viatge::http://media3.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/046/060/original/PROGRAMA_VOL_1_DIA_PARIS_cat.v1363791391.pdf::VER::NF::TRACKING::boto-noticia-ca::programa-psg-avio::]]

 [[BOTOGRIS::AUTOCAR++Programa de viatge::http://media1.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/046/063/original/PROGRAMA_AUTOCAR_PARIS_cat.v1363791661.PDF::VER::NF::TRACKING::boto-noticia-ca::programa-psg-autocar::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();