fcb.portal.reset.password

Prudential visita el Barça

Prudential visita el Barça

Prudential visita el Barça

Les instal·lacions del Camp Nou es van tenyir de vermell aquest dimecres a la tarda. És el color que llueixen els més de 1.500 indonesis que des de diumenge a divendres porten a terme un viatge d’incentius a la ciutat. El grup es va reunir al complet el dimecres per fer el sopar de gala a l’estadi del FC Barcelona.

Els treballadors premiats per l’empresa Prudential Indonesia van visitar, entre d’altres, el Museu del Club, les graderies del Camp Nou i la FCBotiga.

Una marca de prestigi

Els viatges d’incentius són organitzats per les empreses per premiar o motivar els treballadors. Aquest, un dels més nombrosos que mai ha viscut la ciutat, és producte d’una acció organitzada per l’Agència Catalana de Turisme i proposada per la corporació Prudential, companyia d’assegurances internacional amb seu i delegacions a Jakarta i voltants.

És evident que el Barça figura entre els principals reclams turístics de la ciutat i els més de 1500 indonesis no han perdut la oportunitat de saber-ne més. Al llarg de la seva estada, també visitaven altres llocs emblemàtics del país com el parc Güell, la Sagrada Família o Montserrat.

Tornar a dalt