fcb.portal.reset.password

 

El FC Barcelona està treballant en la recopilació d’informació per tal d’analitzar opcions possibles que ajudin a elaborar els projectes sobre futures instal·lacions del Club. El llarg procés d’anàlisi i d’investigació es troba en la seva fase inicial i constarà de diferents estudis. El Club ha destinat un equip intern dedicat a la coordinació del procés i ha contractat tres referents internacionals en l’elaboració dels estudis de mercat, disseny i explotació de grans estadis i pavellons esportius per treballar conjuntament: ISG (Regne Unit), AEG (Estats Units) i Icon Venue Group (Estats Units).

El procés d’estudi de mercat, en aquesta primera fase, inclou la realització d’una enquesta entre els socis i sòcies, que també anirà dirigida a clients corporatius i a empreses prospectives, per tal d’analitzar el potencial de creixement de serveis i d’ingressos que es podrien derivar tant en un possible projecte de futur Estadi com d’un nou Palau.

L’empresa ISG realitzarà l’enquesta a través de la seva divisió d’investigació, Comperio Research, especialistes a recaptar informació per a la creació, l’optimització i la recerca de les claus per obtenir vies d’ingressos i millorar les experiències dels espectadors en nous estadis de tot el món. ISG i Comperio Research han treballat en més de 60 projectes per a estadis i pavellons arreu del món, entre aquests els projectes de l’estadi de Wembley de Londres, Maracaná al Brasil, el Turk Telecom Arena de Galatasaray o el nou estadi internacional d’Estocolm.

Enquestes ‘online’

L’enquesta serà adreçada a socis i sòcies (entre 7.000 i 10.000), i clients corporatius del FC Barcelona i altres empreses prospectives. La definició de la mostra i l’elecció dels socis l’ha realitzat l’empresa ISG de manera aleatòria i és representativa de la massa social del Club. Les enquestes es realitzaran online. El procés dura uns vint minuts i consisteix en diverses preguntes sobre les millores que podrien interessar als socis i les seves possibles inquietuds.

Tots els productes que es presenten a l’enquesta són simulacions d’opcions hipotètiques que ajudaran a definir possibles productes finals. Les enquestes començaran a mitjans de març i la informació recollida sempre serà tractada d’una manera confidencial i protegida.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();