fcb.portal.reset.password

El director de l'obra, Albert Espinosa / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

La Sala París ha estat testimoni aquest dijous d’un acte, presidit pel vicepresident de l’Àrea Institucional del Club, Carles Vilarrubí, en què s’ha presentat la nova obra de teatre d’Albert Espinosa: ‘Els nostres tigres beuen llet’. Una obra que es representarà a la sala gran del Teatre Nacional de Catalunya a partir del 20 de desembre. Una història que comença amb un partit de futbol i que ret un homenatge tant a la família com a aquest esport d’equip.

El Barça, plataforma cultural

Carles Vilarrubí ha destacat que “cultura i joventut són valors del FC Barcelona que tenen molt a veure amb l’obra. L’Àrea Institucional del Barça va fer una reflexió de si Catalunya és una nació. Conjuntament amb els mitjans hem de ser la plataforma que existeixi per impulsar Catalunya al món, amb aquesta idea va néixer Barça Cultura”. Vilarrubí també ha parlat de les conferències culturals a les concentracions de Champions dels països dels equips rivals –com ara la que es va fer a Glasgow-: “Anar a parlar als països dels nostres rivals de cultura i catalanitat és un orgull per a nosaltres, la llengua és patrimoni del Barça”.

“El teatre i el futbol no són enemics”

El director de l’obra, Albert Espinosa, i el director artístic del TNC, Sergi Belbel, també s’han adreçat a l’audiència de la Sala París –oberta al públic- amb missatges d’agraïment tant per als actors de l’obra, que també hi eren presents, com per a l’entitat blaugrana. Espinosa ha comparat el futbol amb la cultura i ha dit que no són enemics, fins i tot ha dit que “Messi i Tennessee Williams –un dels millors actors nord-americans de la història- són semblants”. “El meu somni era poder tornar a jugar a futbol algun dia, i avui estic molt agraït de presentar la meva obra al Camp Nou”, ha acabat dient el director català.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();