fcb.portal.reset.password

Messi, a la CCTV

‘Xin Wen Lian Bo’ és un informatiu diari produït per la CCTV, la Televisió Central de la Xina, des de l’any 1978. S’emet cada tarda a les 19 hores per la majoria de canals de televisió de la Xina continental. El programa atrau l’atenció d’una gran part de la població i és un dels més vistos del món.

L’informatiu repassa durant 30 minuts les notícies més importants del dia i té un darrer bloc de notícies internacionals. Leo Messi va ser el protagonista d’aquest darrer bloc el 9 de gener passat. La notícia sobre el crac del Barça explica que “amb 91 gols marcats l’any 2012, Messi ha guanyat la seva quarta FIFA Pilota d’Or, un fet inèdit en la història del futbol mundial”.

‘Hot topic’ a les xarxes socials xineses

A més, la notícia de l’èxit de Messi també ha estat ‘hot topic’ a la xarxa social xinesa Tencent Weibo, en la qual el ‘10’ blaugrana té gairebé 16 milions de seguidors. Més de 120.000 persones l’han felicitat i un total de 183.528 usuaris únics van visitar aquell dia la versió xinesa de la pàgina oficial del FC Barcelona per seguir la gala de la FIFA.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();