fcb.portal.reset.password

El Museu del Barça. FOTO: ARXIU FCB.

El Museu del FC Barcelona va obrir les portes de manera especial i gratuïta aquest dissabte a la nit amb motiu de la ‘Nit dels Museus’. Es tracta d’una activitat en què hi participen més de 60 museus de Barcelona i de l’àrea metropolitana que obren de 19 a la 1 hores una nit a l’any. El del Barça s’hi va sumar per primera vegada amb una gran acollida.

La cita va portar fins a 4.011 visitants al Museu President Núñez. La immensa majoria es tractava de públic familiar i barceloní. Per a una millor atenció, l’FCB Megastore i la zona de restauració també van estar operatives per als assistents. Amb tot, el museu blaugrana va ser el més visitat entre els que s’estrenaven en una ‘Nit dels Museus’.

A tot Europa

Aquesta és una iniciativa promoguda pel Consell d'Europa i hi intervenen més de tres mil museus de quaranta països. Aquest any coincidia amb el Dia Internacional dels Museus, una jornada que reuneix més de trenta mil centres de tot el món amb l'objectiu de sensibilitzar el públic sobre el paper dels museus en la transformació constant de la societat.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();