fcb.portal.reset.password

La USAP, en el partit davant el Baiona | Foto Alain Roig - USAP

La USAP de Perpinyà ultima la posada a punt per al partit d'aquest dissabte a Montjuïc davant el Tolosa, emmarcada en la Festa del Rugbi Català. Els catalans, que han fet aquest divendres a la tarda un entrenament al mateix Estadi Lluís Companys, rebran el vigent campió de França, en el cinquè partit del Top-14, amb l'important baixa confirmada del seu capità, Nicolas Mas.

El pilar internacional, considerat un dels millors en la seva posició, té una lesió a l'adductor i és baixa segura. Per contra, la USAP sí que podrà comptar amb Charteris i Sid, que eren dubte i que s'han recuperat a temps.

Els 28 convocats

L'equip de Marc Delpoux ha viatjat a Barcelona amb 28 efectius, encara que en la convocatòria se n'hauran de descartar cinc abans de l'inici del partit. Es tracta de: Alisona Taumalolo, Sébastien Taofifenua, Jérémy Castex, Christophe David, Jérôme Schuster, Guilhem Guirado, Romain Terrain, Luke Charteris, Sébastien Vahaamahina, Robins Tchale-Watchou, Romain Taofifenua, Dan Leo, Alasdair Strokosch, Bertrand Guiry, Henry Tuilagi, Luke Narraway, Florian Cazenave, David Mélé, James Hook, Gilles Bosch, Adrien Planté, Armand Batlle, Farid Sid, Lifeimi Mafi, Sione Piukala, David Marty, Gavin Hume i Richard Haughton.

Encara queden entrades

Els aficionats que vulguin assistir a la Festa del Rugbi Català encara poden trobar entrades, ja sigui per Internet, al 'site' de la USAP, o bé demà al mateix Estadi Olímpic a partir de les 12 del migdia. A partir d'aquella hora s'iniciaran les activitats per a tota la família en una zona lúdica habilitada.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();