fcb.portal.reset.password

El president Rosell efectuant el seu vot / FOTO: FCB

Enric Crous, Sandro Rosell, Silvio Elias i Ramon Alfonseda aquest dissabte a la Llotja / FOTO: FCB

Un acte institucional al Camp Nou ha servit per iniciar la campanya de votacions del quart Premi Barça Jugadors, convocat per l’Agrupació per distingir el jugador del FC Barcelona amb més joc net de la temporada 2012-2013.

El president del FC Barcelona, Sandro Rosell, el president de l’Agrupació, Ramon Alfonseda, i el director general de Damm –empresa patrocinadora del Premi-, Enric Crous, van ser els primers a votar en una urna que es va instal·lar dissabte a la Llotja Presidencial en els minuts previs al partit contra el Màlaga.

30 juny, data límit   

Fins al 30 de juny, tothom que vulgui podrà tenir l’opció de votar el jugador del Barça que prefereixi. El canal per exercir les votacions és el perfil de Facebook de l’Agrupació Barça Jugadors (www.facebook.com/FCBJugadors). Entre tots els participants a les votacions se sortejarà un viatge per a dues persones per acompanyar el primer equip en un desplaçament de la Lliga o de la Copa del Rei.

A principis de juliol es reunirà un jurat format per representants institucionals i de mitjans de comunicació per decidir, entre els sis jugadors més votats, quin és finalment el guanyador del quart Premi Barça Jugadors. 

D’altra banda, a partir de l’etiqueta #premifairplay, tothom que vulgui podrà opinar i proposar el jugador amb més esportivitat de la temporada a través del Twitter.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();