fcb.portal.reset.password

Les sortides temporals del Camp Nou / FOTO: ÁLEX CAPARRÓS - FCB

Aquest diumenge, el dia en què el Barça de Tito Vilanova s’estrenarà a la Lliga, es posen en marxa també les sortides temporals al Camp Nou que permetran sortir i tornar a entrar de l’Estadi durant el partit.

‘Sortida Temporal’

El FC Barcelona ha habilitat 29 portes de sortida amb 37 torns, el que permetrà als socis i aficionats que no puguin estar-se de fumar sortir a l’esplanada. Aquestes estan senyalitzades amb un cartell de color groc amb la inscripció ‘Sortida Temporal’. Recordem que tant a la graderia com als passadissos està prohibit fumar des de la temporada passada tal com va acordar l’Assemblea de Socis Compromissaris. En els casos que s’incompleixi, personal del Club procedirà a demanar a l’infractor que apagui la cigarreta. Si vol continuar fumant, se li indicarà la possibilitat de sortir a fer-ho fora de l’Estadi a través de la sortida temporal habilitada més propera a la seva localitat. La persona que vulgui sortir i entrar posteriorment a l’Estadi haurà d’utilitzar el seu abonament o entrada i fer-ho per les portes més properes a la localitats on s’ubiquen.

‘Camp Nou Sense Fum’, una iniciativa pionera

La Junta Directiva, després que l’Assemblea de Socis Compromissaris de 2011 ratifiqués la decisió, va implementar aquesta normativa el mes de gener. Es tracta d’una iniciativa pionera a l’estat espanyol i per això compta amb el suport de la Conselleria de Salut i del Col·legi de Metges de Barcelona, així com de col·lectius especialitzats en el tractament del tabaquisme.

A més, gràcies a la postura adoptada pel Club, el FC Barcelona va rebre el guardó de la Sociedad Española de Medicina de Familia y Comunitaria (semFYC) per la seva decisió que el Camp Nou sigui un espai sense fum.

Tornar a dalt