fcb.portal.reset.password

Real Madrid - FCB de Copa.

Des del divendres 25 de gener a les 10 hores i fins al diumenge dia 27, a les 19 hores, estarà obert, a través del lloc web del Club (www.fcbarcelona.cat), el procés de sol·licitud de les entrades per al partit de l’anada de la semifinal de la Copa del Rei entre el Reial Madrid i el FC Barcelona, que es disputarà al Santiago Bernabéu el proper dimecres 30 de gener (21 hores).

El procés és exclusiu per als socis del Club, i caldrà fer-ho a través d’un formulari disponible en aquesta mateixa pàgina i a la secció Socis del lloc web. Cada soci pot fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts.

Les entrades costen 40 euros

Per a aquest partit, el FC Barcelona disposarà d’un total de 598 entrades que tindran un preu únic de 40 euros. Com és habitual, el 85% d’aquestes entrades es repartiran entre els socis (407) i les penyes (102). El 15% d’entrades restants (89) es destinaran a compromisos esportius i institucionals del Club i als patrocinadors.

Sorteig el dia 28 de gener

Totes les sol·licituds es tractaran un cop hagi finalitzat el termini establert. En cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el dia 28 de gener se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits. El mateix 28 de gener el Club es posarà en contacte amb els socis guanyadors, per fer el cobrament de les localitats i comunicar les instruccions de la recollida, que es durà a terme el dimarts 29.

Com ja va passar la temporada passada, els socis alevins (menors de 5 anys) no podran demanar entrades per assistir a un partit fora de l'Estadi. A més, amb una única targeta de crèdit només es podran sol·licitar, com a màxim, vuit entrades. Cal tenir present que la recollida d'entrades haurà de ser presencial per al soci que hagi de gaudir-la. En el que cas de no poder-la recollir, haurà de comunicar el nom de la persona, juntament amb el seu DNI, que amb l’autorització corresponent recollirà l'entrada en el seu lloc. Aquesta persona només podrà retirar fins a vuit entrades d'altres persones.

[[BOTOVERMELL::FORMULARI++Madrid-Barça::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat/formmadrid2013.php::HOR::::TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();