fcb.portal.reset.password

El Camp Nou, el dia del Clàssic / FOTO: ARXIU FCB

A partir del dilluns 28 de gener, a les 12 hores, els socis sense abonament al Camp Nou tindran prioritat per comprar les entrades disponibles per al partit de tornada de les semifinals de la Copa del Rei contra el Reial Madrid, al Camp Nou.

El Club obrirà un procés de venda a través del lloc web del Barça, www.fcbarcelona.cat, posant a disposició totes les entrades disponibles fins que s’esgotin. Es vendran un màxim de 2 entrades per soci i compra, la primera de les quals tindrà un 10% de descompte. Cal tenir present que tota la venda es farà exclusivament per mitjà del web www.fcbarcelona.cat i que, per tant, no es podran adquirir a les taquilles del Club.

A partir del dijous 31 de gener, a les 10 hores, el procés de venda d’entrades, també a través de www.fcbarcelona.cat, s’obrirà a la resta de socis i públic en general (també amb un màxim de 2 entrades per persona).[[BOTOVERMELL::COMPRA++FCB-Madrid::https://entrades.fcbarcelona.cat/Ticketing/gestionURL?bean=estadoCompra&accion=iniciarCompra&aforo=&idCompeticion=004&jornada=32&lang=ca::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt