fcb.portal.reset.password

Messi i les 4 Pilotes d'Or, a la REVISTA BARÇA

La REVISTA BARÇA del mes de febrer vol celebrar amb tots els socis del Club la quarta Pilota d'Or de Leo Messi amb una postal en blaugrana, una imatge de Leo davant la nova Masia, ben a prop dels camps d'entrenament de la Ciutat Esportiva. Una sessió de fotos exclusiva amb el millor jugador del món en un dels llocs més simbòlics de la iconografia culer.

La publicació repassa l’evolució del jugador en aquests últims anys, en què s’ha convertit en l’únic futbolista que ha acumulat quatre Pilotes d’Or. El periodista Vincent Machenaud, que treballa per a ‘France Football’ i que ha entrevistat el jugador diverses vegades en els últims anys, retrata l’evolució del ‘10’ del Barça, des del primer cop que va acudir a una gala d’aquestes característiques fins a la seva consagració internacional.

Cara a cara entre Messi i Iniesta

Mai abans el millor jugador del món i el millor jugador d’Europa havien compartit equip. I encara menys, la mateixa formació futbolística. La REVISTA BARÇA reuneix Leo Messi i Andrés Iniesta, el millor jugador europeu de l’any, en una trobada pública sense precedents. Entre altres coses, l’entrevista serveix per comprovar la categoria humana de dos joves que captiven el món amb el seu futbol i la seva senzillesa. En una xerrada conjunta, dos dels referents de l’estil Barça se senten orgullosos de la seva educació esportiva i asseguren que l’estil de joc d’aquest Barça perdurarà més enllà de qualsevol jugador.

També hi ha més protagonistes de la plantilla del Barça en aquest exemplar de la publicació. Busquets, Pedro, Thiago i Bartra van fer de models per un dia per presentar-nos la nova col·lecció de roba ‘casual’ de Nike. Una col·lecció ‘vintage’ per a quatre valors del nostre present i futur més pròxim.

Abans d’acabar, un record al passat i a dos centenaris rellevants en la nostra història. D’una banda, el reconeixement a l’Edelmira Calvetó, la primera sòcia del Club, ara que es compleixen cent anys de la seva admissió com a sòcia. De l’altra, el record a Nicolau Casaus, una vida dedicada al Barça, un exemple per a tots, en l’any del centenari del seu naixement.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();