fcb.portal.reset.password

Abidal, un dels protagonistes de la setmana del Barça / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Una senyera de 98.000 cartolines

L’espectacular mosaic que el Camp Nou va desplegar per al Clàssic contra el Madrid, el 7 d’octubre, és un dels vídeos més visitats al Youtube del FC Barcelona aquesta darrera setmana. Fins a dia d’avui unes 324.473 persones han visualitzat aquestes imatges de l’Estadi amb el colors de la senyera.‘Magic’ Johnson es desfà en elogis cap a Leo Messi

Un mite de l’NBA, Magic Johnson, va ser un dels convidats estrella a la Llotja del Camp Nou per presenciar el partit entre el Barça i el Madrid. El qui fou un dels millors jugadors de bàsquet de la història es va desfer en elogis cap a un altre dels esportistes que va camí de convertir-se en un mite de l’esport, Leo Messi.Abidal conquereix els cims de la Vall d’Aran

Éric Abidal ha estat l’altra gran protagonista de la setmana. El jugador francès ha estat a la Vall d’Aran seguint un pla de preparació específic al costat d’Emili Ricart, recuperador del primer equip. Els vídeos de l’entrenament per les muntanyes araneses, així com les declaracions i les imatges més curioses de l’estada han tingut una gran rebuda per part del públic.


Xerrada íntegra de Kyle Maynard a La Masia

L’1 d’octubre Kyle Maynadr, un dels esportistes discapacitats més admirats del món, va oferir una xerrada als nois de La Masia que aquesta setmana hem volgut recuperar. Un vídeo de poc més d’una hora de durada que permet descobrir la força d’aquest noi nord-americà de 26 anys.


Iniesta, protagonista de la REVISTA BARÇA

‘Making of’ del reportatge que la REVISTA BARÇA li ha fet en aquest número del mes d’octubre a Andrés Iniesta. El millor jugador d’Europa segons la UEFA compleix deu anys des que va debutar el primer equip de futbol.


Sarunas Jasikevicius torna al Palau

El jugador lituà va viure divendres, davant el Brose Baskets, el seu primer partit a casa, al Palau Blaugrana, des que aquest estiu va tornar al Barça Regal. Saras va rebre una ovació de gala per part del públic que ell va voler agrair.L’hora de Martin Montoya

La lesió de Dani Alves ha obert les portes al jove Martin Montoya, que en els partits que ha jugat s’ha mostrat impecable com a lateral.


Unanimitat entorn de Vilanova

Exjugadors i periodistes fan un balanç positiu d’aquests primers mesos de Tito Vilanova com a entrenador del FC Barcelona.

Tornar a dalt