fcb.portal.reset.password

Imatge de la segona equipació de la temporada 2013/14

Per primera vegada en la història del FC Barcelona, la segona equipació es caracteritzarà pel vermell i groc de la senyera en les ratlles tradicionals del Club. Té un coll rodó amb rivet vermell i representa una extensió del disseny de la primera equipació, però en vermell i groc, amb les tradicionals ratlles al tors i el disseny modern de ratlla degradada a les mànigues.

A la part posterior del coll també hi ha l'etiqueta amb el lema de l'equip 'més que un club'.

Aquesta equipació no es posarà a la venda fins al 20 de juny, mentre que la primera ja es podrà adquirir a partir de dijous.

Pantalons vermells

Els pantalons de la nova segona equipació són vermelles amb una fina ratlla groga al llarg de cada costat, mentre que les mitges són grogues i inclouen una fina ratlla vermella a la part superior i el mateix disseny modern de ratlla degradada totalment integrat a la peça.

Cal recordar que tant la primera com la segona equipació proporciona un ajust més atlètic i dinàmic gràcies a l'innovador programa liderat per Nike, que consisteix a escanejar en 3D el cos d'alguns dels millors jugadors del món per produir un disseny més adaptat a la seva anatomia.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();