fcb.portal.reset.password

Joan Vilà, durant la ponència / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

Jordi Mestre, segon per l'esquerre, ha assistit a l'acte inaugural del Congrés / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

Dimecres van seguir en directe els entrenaments de set equips del planter blaugrana a la Ciutat Esportiva i aquest divendres els 88 entrenadors acreditats han tornat a les instal·lacions del FC Barcelona. Ho han fet per seguir la ponència de Joan Vilà i Víctor Sánchez sobre la proposta formativa de la metodologia del futbol formatiu del Barça. És un acte més del II Congrés Català de Futbol que se celebra del 12 al 15 de juny sota el lema ‘Formació global per un èxit local’.

“Jugar i gaudir”

Joan Vilà ha destacat que la idea que volen transmetre en totes les categories és la de “jugar i gaudir”. “Volem enamorar-los del nostre joc, ja que així podem transmetre passió”, ha assegurat Vilà en la seva intervenció. Els dos ponents han explicat que les quatre potes sobre les quals se sustenta la filosofia blaugrana són el jugador, el tècnic, el joc i l’entrenament.

Recordem que aquest II Congrés Català de Futbol està organitzat per l’INEFC, la Federació Catalana de Futbol, el RCD Espanyol i el FC Barcelona.

Mestre, a l’acte inaugural

Jordi Mestre, directiu responsable del Futbol Formatiu i representant del Barça a la Federació Catalana, ha assistit aquest divendres a l’acte inaugural del II Congrés Català de Futbol que ha tingut lloc a l’INEFC. També hi eren Ivan Tibau, Secretari General de l’Esport de la Generalitat; Andreu Subies, President de la Federació Catalana de Futbol; Òscar Perarnau, directiu del RCD Espanyol; Eduardo Caturla, President del Comitè Nacional d’Entrenadors de la RFEF; Agustí Boixeda, Director de l’INEFC, i Marc Vives, director del Congrés.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();