fcb.portal.reset.password

Imatge de la nova àrea social

Les obres de la nova seu de l’Àrea Social del FC Barcelona ja estan en marxa, i està previst que concloguin a la tardor. El vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, i Jordi Moix, directiu responsable de l’Àrea de Patrimoni, han explicat tots els detalls d’un nou espai que, amb aquesta reforma, respon a la necessitat constant de nous serveis que genera el Club. La idea és que la nova seu de l'Àrea Social no sigui només un nou espai físic sinó també un punt de trobada, tan confortable com sigui possible, pensat per oferir una sèrie de serveis que s’estan ampliant.

Reforçament del diàleg barri-Club

Ubicada a l’antic edifici del Palau Blaugrana 2, més conegut com a Picadero, a la cantonada sud de la travessera de les Corts amb Arístides Maillol, la nova seu de l’Àrea Social es troba a una zona integrada al barri de les Corts, reforçant així el diàleg entre el barri i el Club. En aquest sentit, Jordi Moix ha ressaltat la importància que “no consumeix metres nous, està basat en una filosofia de rehabilitació i no implica gaire inversió econòmica”. Moix ha explicat també que, si bé ara donarà compliment a prestacions que hi aniran de manera immediata, aquesta zona “podrà acollir plans futurs”.

Al servei del soci

Aprofitant l’estructura de l’actual edifici, la reforma de l’edifici del Palau Blaugrana 2 implicarà la divisió de l’espai en dues zones. En una s’hi ubicarà l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB), l’Oficina d’Atenció al Penyista (OAP) i l’Oficina d’Atenció Especialitzada (OAE). Aquest nou espai permetrà millorar l’atenció i la comoditat per als socis i penyistes, que tindran concentrats en un mateix punt tots els serveis. Així mateix, la remodelació de l’edifici també permetrà rehabilitar la façana que dóna a la Travessera de les Corts.

Nova Sala París

A l’altra zona s’hi construirà la nova Sala París, molt més àmplia i funcional, que es convertirà en un gran auditori per acollir els grans actes de l’Entitat com poden ser les presentacions de jugadors o els Congressos de Penyes, entre d’altres. A més, s’afegirà a l’ampli ventall de sales i espais que té el Club per llogar per a celebracions d’actes d’empreses o particulars. La dimensió del nou espai serà de 716 metres quadrats i tindrà una capacitat per a 620 persones. Per la seva banda, l’actual emplaçament de la Sala París s’aprofitarà per ampliar la FCBBotiga Megastore amb un tercer pis.

Nou espai de trobada per al soci

Amb el trasllat de les oficines socials al nou emplaçament el Club busca que l’accés per Arístides Maillol (accés 14) es converteixi en l’entrada principal a les instal·lacions del FC Barcelona. La reordenació dels usos d’aquesta zona també comportarà la creació d’una nova entrada des de la Travessera de les Corts que tindrà accés directe a l’Àrea Social. Una de les novetats, a més, és que amb les obres de la nova seu es construirà una plaça que podrà servir com a nou espai de trobada per als socis i aficionats, amb un servei de bar, al qual s’hi podrà accedir els dies de partit abans que s’obrin les portes de l’Estadi.

Magatzem al pis inferior

A la part subterrània de la nova seu social s’habilitarà un magatzem perquè les empreses proveïdores que treballen al Camp Nou hi puguin dipositar tot el material que utilitzen i tinguin un espai propi. D’aquesta manera s’ha buscat concentrar totes les eines i materials que ara es guarden en diferents llocs de l’Estadi en un mateix espai.

Punt de trobada del barcelonista

Fent referència a aquesta nova seu de l’Àrea Social, el vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, ha apuntat a la voluntat que, més enllà de ser un “centre per a l’espectacle esportiu”, el Club es converteixi també en un “punt de trobada del barcelonista” al llarg de tot l’any. “L’anirem enriquint a mesura que els recursos econòmics ens ho permetin”, ha conclòs.

Tornar a dalt